Rulada cu ciuperci

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 5865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi placinta
  • 300 g. ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru uns foile
  • 50 g. unt
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt.

Punem la calit ceapa cu o lingura ulei.

Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata.

Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu tocat marunt.

Foile de placinta se ung cu untul amestecat cu ulei prin pensulare.

Le punem una peste alta cele 5 foi.

Luam compozitia de ciuperci si o intindem pe toata suprafata ultimei foi si rulam strans.

Deasupra ungem bine cu unt amestecat cu ulei.

Punem rulada intr-o tava unsa bine.

Dam tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute.

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

Daca este foaia prea crocanta,cad se scoate din cuptor se inveleste rulada cu un prosop .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

03.01.2015, 20:27

Cu ciuperci e tare buna!

Bya Ralu 1

03.01.2015, 20:44

Super

Rocsi 1

03.01.2015, 21:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci