Chiftelute cu susan la cuptor

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 4350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
  • 3 felii franzela
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • verdeata ( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan la cuptor:

  Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se  da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

05.05.2012, 12:11

foarte bune

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:03

jolygina 1

06.05.2012, 11:14

da da bune si eu fac sunt asa de consistente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte