Chiftelute cu sos de branzeturi

de alilianaa in Porc, 9 Ian 2015 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 500 carne porc,
  • un cartof,
  • o ceapa alba,
  • sare,
  • piper,
  • marar verde,
  • un ou,
  • 2-3 graunti usturoi,
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 4-5 linguri ulei prajit,
  • 50g branza capra maturată,
  • 30 g gorgonzola,
  • 3 linguri smantana,
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de branzeturi:

Pregatirea chiftelelor: ceapa si cartoful se curata si se spala, se toaca in 2-3. Carnea se spala se potioneaza. Toate aceste se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc bine bine. Se pun intr-un bol.Se adauga sare, piper dupa gust, un ou si verdeata. Se amesteca. Se fac din compozitie mici chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Cand sunt gata,  scoatem chiftelutele pe o farfurie.

Sosul: Intr-o tigaie se pune ulei de masline. Lasam la incins, aduagam cele doua tipuri de branza. Lasam la topit branza, peste acestea adaugam chiftelutele. Dam tigaia la o parte si punem smantana. Omogenizam. Adaugam verdeata si mai punem 1-2 minute pe foc. Oprim focul si ...pofta buna!

TIPS-URI

1

sosul nu mai necesita sare, branza de capra fiind destul de sarata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat