Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2016 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura lapte
  • 35 grame pesmet
  • 350 grame carne tocata de porc
  • 350 grame carne tocata de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 12 bocconcini (mini mozzarella)
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 800 grame rosii in bulion
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 lingurite otet din vin rosu
  • Parmezan pentru servit
  • frunze proaspete de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii:

Se amesteca carnea cu 2 catei de usturoi pisati, sare, piper, pesmetul si laptele pana devine o compozitie omogena. Se imparte carnea in 12 parti, se modeleaza in bile, iar in centrul fiecareia se aseaza o bucata de mozzarella, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de carne. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele cateva minute, pana devin aurii. Nu este necesar sa fie gatite complet. 

Se adauga apoi rosiile in bulion, restul de usturoi, sare, piper, zaharul si otetul, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sosul s-a ingrosat, iar chiftelele sunt gatite complet. 

Se servesc cu Parmezan ras si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

01.11.2016, 22:30

mirela0911 1

02.11.2016, 06:55

Ce bune or fi!

anca_rm 1

02.11.2016, 12:37

wow ce reteta faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fudulii de tauras - I ( la gratar )