Chiftele marinate

de Andra_Constantinescu in Pt. carne, 22 Mar 2015 | 5642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 de chiftele din carne de porc si legume (vezi reteta http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-din-carne-de-porc-si-legume-69332.html);
  • o cana cu apa;
  • doua linguri de bulion;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare si piper, dupa gust;
  • busuioc;
  • o capatana de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de pe foc si dupa ce s-au racorit se adauga usturoiul presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]