Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri

de ionix in Curcan, 13 Mai 2011 | 4791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • frunzele de la 5-6  fire de ceapă verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • jumătate de legătură de pătrunjel
  • jumătate de legătură cu mărar
  • 1 cartof
  • o capă galbenă
  • 1 ou
  • o lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri:

Se dau pe maşina de tocat următoarele ingrediente: ceapa, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, usturoiul verde, carnea de curcan şi cartoful iar apoi se amestecă bine.

Se separă albuşul de gălbenuş iar albuşul se bate spumă cu un paf de sare. Albuşul bătut, gălbenuşul, făina, sare după gust, piper şi puţin busuioc se pun toate peste amestecul de carne si se amestecă bine.

Se încinge cuptorul iar într-o tavă punem o hârtie de copt pe care o ungem cu ouţin ulei de măsline. Se fac chiftele din amestecul de carne şi se aşează pe tava unsă cu ulei. Se dă la cuptor la foc mediu până când se rumenesc puţin pe o parte iar apoi întoceam pe cealaltă parte şi lăsăm până se rumenesc iar.

Se servesc cu legume de pimăvară.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din curcan cu verdeţuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.05.2011, 03:09

Daca nu acum verdeturi mule in papica , atunci cand ?
Daca nu noi , atunci cine ?

LUK 1

15.05.2011, 15:37

excelente

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:09

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan