Ciocanele de curcan cu legume la tava

de Panacris in Curcan, 22 Feb 2012 | 5526 vizualizari

 

Rapid, usor si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de curcan 8 bucati
  • legume congelate (brocoli, conopida, morcovi, ciuperci) 500 g.
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce 
  • curry
  • rozmarin
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de curcan cu legume la tava:

Din ulei, sare. piper, boia, curry si rozmarin se face o pasta omogena. Copanelele de curcan se spala, apoi se cresteaza si se ung cu pasta obtinuta. Se aseaza intr-o tava termorezistenta si se coc la foc potrivit ptr cca. 30 de minute, neacoperit. Se mai intorc din cand in cand si se ung cu sosul lasat. Cand sunt aproape gata se adauga legumele congelate si vinul si se mai lasa cca. 15 minute la cuptor. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de curcan cu legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

23.02.2012, 10:02

si foarte gustos

Bya Ralu 1

23.02.2012, 10:07

papa bun

Rocsi 1

23.02.2012, 11:03

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume, la slow cooker Crock-Pot