Chiftele fara ulei

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 24892 vizualizari

 

Din ciclul : " mancare la Dry Cooker"

 

INGREDIENTE

  • 600g  carne tocata amestec ( porc si vita)
  • 3 cartofi
  • o ceapa mica
  • 3 oua
  • delikat
  • patrunjel
  • marar
  • cimbru
  • 3 catei de usturoi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele fara ulei:

 

 Cartofii se curata, se dau pe razatoarea mica si se scurg bine in pumni.

  Ceapa se taie foarte fin, iar usturoiul de piseaza.    

  Am amestecat  carnea tocata cu celelalte ingredient,  pana am obtinut  o pasta omogena  din care am format cu mana chiftele.  Le-am  tavalit usor prin faina  si le-am pus in tigaia Dry Cooker incinsa, fara ulei, apoi am pus capacul si am lasat 10 minute sa se rumeneasca  bine pe ambele parti.  

  Sunt bune atat calde, cat si reci. Noi le-am servit cu ridichii. 

P.S.  Costel le prefera tot pe cele prajite-n ulei =))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele fara ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

DIANA B 1

22.03.2011, 10:28

Ma zapacesti cu ,, Din ciclul ...." ma pui la cheltuiala , fata draga

Adelutza12 1

20.04.2011, 21:50

Ridichii !
Arata bine..

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite