O mancare buna si simpla .Aceasta reteta am vazut-o la televizor ,dar eu am schimbat-o un pic.
Se spala toate legumele si carnea.Dupa, se taie ceapa in doua si se taie solzi,
separat taiem ardeii pe lung subtire la fel facem si cu pieptul de pui se taie fasii subtiri de preferat sa fie la lungimea ardeiului .Separat dam rosiile pe razatorea mare.Intr-o cratita mai mare punem uleiul sa se incinga ,
adaugam carnea si o lasam pana se rumeneste pe toate partile,
se adauga ceapa impreuna cu ardeiul,amestecam punem sare,piper
dupa preferinta adaugam apa cat sa acopere compozitia si punem un capac peste,iar focul sa fie mic.
Din cand in cand se amesteca.
Cand scade aproape toata apa incercam legumele si carnea daca sunt facute , adaugam rosiile si bulionul,daca nu ,mai adaugam un pic de apa
.ATENTIE :nu trebuie sa punem multa apa ,trebuie sa fie un sos mai scazut.Dupa ce am pus rosiile si bulionul lasam in continuare sa fiarba la foc mic circa 10 minute,iar dupa ,se pune vinul se lasa pe foc pana se evapora vinul(foarte putin)se gusta de sare si piper se pune daca mai este nevoie
.Se poate folosi carne de vitel ,de porc sau pulpe de pui dezosate.