Chiftele din piept de pui si legume

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 6267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • Sare
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui si legume:

Punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare, apoi lasam sa se raceasca. Daca faceti supa de pui, puteti folosi pieptul fiert din supa, cum am facut si eu. Morcovii ii curatam , ii spalam si ii fierbem in apa cu sare. La fel putem folosi morcovii din supa de pui. Cartoful il fierbem separat. Dupa ce au fiert toate, le lasam la racit. Apoi le punem toate in robotul de bucatarie. Adaugam ceapa verde, ouale, pesmetul si sare dupa gust.. Mixam totul foarte bine. Apoi formam cu mana chiftelute, mai marisoare, le aplatizam putin si le  prajim in ulei incins, pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt tare gustoase. Noi le-am servit cu piure de cartofi, dar merg si alaturi de orez sau varza scazuta.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pieptul si morcovii fierti, din supa de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui