Chiftele din piept de pui si legume

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 7671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • Sare
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui si legume:

Punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare, apoi lasam sa se raceasca. Daca faceti supa de pui, puteti folosi pieptul fiert din supa, cum am facut si eu. Morcovii ii curatam , ii spalam si ii fierbem in apa cu sare. La fel putem folosi morcovii din supa de pui. Cartoful il fierbem separat. Dupa ce au fiert toate, le lasam la racit. Apoi le punem toate in robotul de bucatarie. Adaugam ceapa verde, ouale, pesmetul si sare dupa gust.. Mixam totul foarte bine. Apoi formam cu mana chiftelute, mai marisoare, le aplatizam putin si le  prajim in ulei incins, pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt tare gustoase. Noi le-am servit cu piure de cartofi, dar merg si alaturi de orez sau varza scazuta.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pieptul si morcovii fierti, din supa de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]