Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html
Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.
Dați-le pe razatoarea cea mare.
Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.
Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.
Condimentăm: sare și piper.
Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.
Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.
Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.
Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.