Chiftele din paine

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 3597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini
  • 500 g carne tocata
  • patrunjel verde
  • 3 oua
  • 100 ml de ulei
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • condimente
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din paine:

Se inmoaie painea in apa (nu se lasa in apa, doar se inmoaie).

Se curata usturoiul si se piseaza, se face mujdei.

Se pune carnea intr-un lighean, se adauga painea,usturoiul,morcovul dat prin razatoare.

Se adauga si restul de ingrediente, se amesteca bine(nu se pune faina)

Se unge o tava cu unt si se fac piftele si se pun in tava si se da la cuptor .

Se intorc o singura data

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din galbiori