Chiftele din ghebe

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 20817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 3 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • marar
  • faina alba
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din ghebe:

Ghebele se spala bine dupa care le punem la fiert in apa cu sare(eu am schimbat apa de 2 ori)

Se scurg bine de apa si le lasam sa se raceasca foarte bine dupa care le tocam cu masina de tocat sau robotul,

Cartofii ii fierbem cat sa intre furculita in ei,ii lasam sa se raceasca,

Tocam cartofii,morcovii dam prin razatoare(eu am ales sa folosesc robotul)

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine

Dam ceapa prin razatoare dupa care o scurgem de zeama,mararul il tocam,usturoiul il pisam bine si adaugam peste ingrediente,

Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,

Cu mainile ude formam chiftelele si le prajim in uleiul incalzit,le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din ghebe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de chiftelute delicioase cu dovlecel si cartof, gustoase si usor de preparat