Chiftele din carne de porc

de Razvan Constantinescu in Porc, 10 Ian 2018 | 8571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 10 catei de usturoi
  • 100 g paine veche de o zi
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 ou
  • putin piper negru macinat
  • putin cimbru uscat
  • sare (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste.

Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine.

Se pun ceapa, usturoiul si painea in robotul de bucatarie si se maruntesc.

Intr-un castron se pune carnea tocata de porc. Se adauga amestecul cu paine, ceapa si usturoi, oul, putin piper negru macinat, putin cimbru uscat si sare (dupa gust). Se amesteca totul.

Se formeaza chiftelele si se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

xana 1

12.01.2018, 00:09

Le fac mereu la sarbatori si nu numai. Tare bune!

dantes 1

12.01.2018, 11:03

Bune!

oanapl 1

12.01.2018, 23:58

Yami! Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval