Chiftele din carne de porc

de Adele in Porc, 21 Noi 2015 | 3364 vizualizari

 

Asa ca la mama acasa :D si mai ales facuta din carne de porc din Romania :X

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne macinata de porc .
  • 1 ou.
  • 3-4 bucati paine uscata.
  • 1 catel de usturoi.
  • piper.
  • 2 lingurite condiment pentru chiftele.
  • marar uscat.
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Intr-un vas se amesteca carnea cu painea pusa la inmuiat (cateva minute ) stoarsa bine ,se adauga si oul ,condimentele dupa gust si se amesteca cu mana bine pana se incorporeaza fiecare ingredient. Se lasa la rece cateva minute ,intre timp se pune o tigaie cu ulei (500 ml) la foc. Se ia carnea de la rece si se pregatesc chiftelele (cu mainile umede )de marimea unei nuci ,pana se termina carnea.Se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti ,se scot pe hartie .

Se servesc atat calzi cat si reci ,alaturi de garnitura sau ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc