Chiftele de pui cu dovleac copt

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2021 | 1773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 500 g dovleac copt
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • boia de ardei
  • cimbru
  • 100 g pesmet
  • faina alba
  • 2 linguri untura
  • 300 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu dovleac copt:

Carnea de pui o tocam cu ajutorul robotului. Adaugam dovleacul copt,usturoiul curatat si pisat cu zdrobitorul.

Ceapa si patrunjelul le spalam si le tocam marunt,adaugam condimente dupa gust,oul batut,pesmetul,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se odihneasca cca 30 min.

Cu o lingura luam din aluat si le modelam cu mainele umede,le tavalim prin faina alba si le prajim in ulei incins in care am adaugat untura.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet