Chiftele de pui

de Dea_Dea in Pui, 4 Apr 2013 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de pui
  • o legatura de usturoi verde
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se pune intr-un castron,  paine se pune la inmuiat.

Usturoiul se toaca si se pune peste carne, se pune painea stoarsa si se omogenizeaza.

Se pune aou si se condimenteaza cu sare si piper.

Se incinge uleiul si se fac cu mana chiftelute si se pun la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]