Chiftele de dovlecel si cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 16366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1/2 legatura de marar
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel si cartofi:

Dovlecelul si cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii dam pe razatoarea mare.Ii lasam 30 de minute pentru a lasa zeama si la sfarsit ii stoarcem bine.

Peste dovlecelul stors si cartofi se pune ceapa si mararul tocate marunt, sare si piper dupa gust.Apoi se adauga oul si mestecam bine compozitia, iar la sfarsit punem faina cat cuprinde, pentru ca compozitia sa se tina si sa nu se imprastie in tigaie.

Se ia compozitie cu lingura si se pune in tigaie in uleiul incins.

Lasam chiftelele sa se rumeneasca pe ambele parti.Le-am servit alaturi de piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]