Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 5875 vizualizari

 

Cat de bune au fost,as mai papa o portie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1-2 fire ceaa verde
  • marar proaspat
  • pesmet cat cuprinde
  • vegeta, piper, boia dulce
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan:

Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte.

Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se pune intr-un castron, adaugam parmezanul, ceapa verde tocata cat mai marunt, oul, semintele de susan, mararul verde tocat marunt si se pune pesmet pana cand compozitia devine putin mai groasa.

Se adauga si condimentele dupa gust,amestecam si incepem sa formam chiftelele.

Intr-o tigaie de ceramica punem ulei, prajim chiftelele pe ambele parti si le scoatem pe un servet de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu mujdei de usturoii cu smantana si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi