Omleta cu leurda

de Lau in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2015 | 5341 vizualizari

 

Un mic dejun potrivit pentru sezonul leurdei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g lapte
  • leurda
  • 2 cuburi branza topita
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda:

Intr-un bol adaugam laptele, ouale, sare si le batem bine.

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si cand s-a incalzit adaugam ouale batute, leurda tocata, cubuletele de branza.

Cu ajutorul paletei vom imprastia oul si lasam sa se prajeasca putin, dupa care cu ajutorul paletei o indoim in doua.

Lasam sa se prajeasca cca 1 minut, dupa care o intoarcem si pe partea cealalta.

La sfarsit scoatem omleta pe o farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

09.04.2015, 21:15

Geanina87 1

09.04.2015, 23:17

buna

Corinuta 1

13.04.2015, 11:34

Un deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre si apio