Chiftele de curcan cu sos de rosii

de Dea_Dea in Curcan, 28 Mar 2013 | 4016 vizualizari

 

Bun de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de curcan
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii potrivite
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan cu sos de rosii:

Carnea tocata se amesteca cu 2 catei de usturoi pisati, sare , piper, se uda mana, se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie gril.

Se pune apa la clocotit, se curata rosiile de cotor. Cand apa da in clocot se pun rosiile si se lasa 3-4 min.Apoi se scot si se pun in apa rece, se lasa 3 min, dupa care se decojesc.

Se toaca rosiile, se piseaza ceilalti catei de usturoi, se toaca ceapa .Se amesteca toate intr-un castron si se adauga mustarul, un pic de ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si busuioc.

Se serveste cu chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan