Chiftele de conopida

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 8032 vizualizari

 

Am schimbat putin compozitia de la cele cu broccoli,am fost curioasa de gustul acestora.Eu gandesc ca orice combinatie iese buna daca iti plac acele ingrediente care le folosesti :)
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 conopida potrivita
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • ulei
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de conopida:

Conopida se pune la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute,cand este bine fiarta se scurge si se paseaza cu o furculita,o lasam intr-o strecuratoare sa se raceasca si sa se scurga bine zeama.

Dovlecelul zucchini il dam pe razatoarea mare cu tot cu coaja si il punem in strecuratoare langa conopida.

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il dam pe razatoarea mare.

Scurgem bine de zeama conopida si zucchini si le amestecam cu morcovul ras,1 ou,condimentele si faina.

Cu palmele umede se formeaza chiftelele,care se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete din ciuperci cu susan