Chiftele de cartofi cu soia:
Mancare de spanac:
Mancarea de spanac:
Curatam ceapa, o spalam si o taiem marunt.
O punem cca 5 minute la calit in ulei, saram, piperam si adaugam spanacul decongelat (sau daca folosim spanac proaspat il spalam, tocam, fierbem cca 10 min in apa cu sare).
Adaugam pasta de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa. Lafinal adaugam usturoi granulat dupa gust.
Chiftelele:
Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam, ii dam pe razatoarea fina.
Fierbem granulele de soia impreuna cu hrisca in apa cu sare (cat sa le acopere).
Amestecam in continuu pana scade toata apa, dam craticioara deoparte pana se racoreste putin amestecul obtinut.
Adaugam acest amestec peste cartofii fierti si dati pe razatoare, punem 3 linguri de faina, ceapa data pe razatoare sau trecuta prin robot si stoarsa de zeama.
Amestecam totul foarte bine, adaugam marar uscat, incingem ulei intr-o tigaie,modelam intre palme chiftelutele dupa marimea dorita si le prajim pe ambele parti pana devin aramii.
Servim chiftelutele cu mancare de spanac.
Pofta buna!