Sarmalutele mamei

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 10 Sep 2011 | 4481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g orez
  • 4 cepe
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 ardei capia
  • 2 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalutele mamei:

Punem orezul dupa ce il alegem si il spalam la fiert.Intre timp curatam ceapa si o calim putin in ulei,dupa care adaugam morcovul spalat si dat prin razatoare,faina,bulionul,ardei capia taiati marunt,cimbru,sarea si piperul dupa gust.Le calim putin impreuna si rasturnam peste orezul fiert si scurs de apa.Deasupra adaugam patrunjelul taiat marunt si amestecam.Oparim frunzele de varza si le stoarcem de apa dupa care incepem sa facem sarmalute.Punem in oala apa amestecata cu o lingura de bors cat sa cuprinda sarmalele ca sa iasa nu iasa dulci de la varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalutele mamei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de orez cu dovlecei