Bors romanesc (de post)

de Doinavar in Mancaruri de post, 18 Feb 2013 | 6701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de legume tocate (congelate)
  • 50 g ardei gras tocat (congelat)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1,5 l bors de casa
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite leustean tocat (uscat)
  • sare, piper
  • 3-4 peperoni acri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors romanesc (de post):

Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.

Separat puneti la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot turnati-l in oala cu ciorba si lasati sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Dregeti gustul de sare si piper. Puneti borsul cu legume in supiera, adaugati restul de verdeata si peperoni intregi.

Am gasit in magazin, la raionul congelate, amestec de legume tocate pentru bors romanesc. Puteti folosi si o combinatie de legume proaspete. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors romanesc (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde