Chiftele cu piept de pui si ciuperci

de deyutzky in Pui, 15 Sep 2016 | 9671 vizualizari

 

Reteta mea preferata de chiftelute. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
  • o lingura de faina
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu piept de pui si ciuperci:

Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol.

Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne. 

Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, faina, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia.

Cu mainile umede formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit.

Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti. 

Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

deyutzky 1

17.09.2016, 16:03

Sunt suuuper bune! Sper sa le incercati si voi! Va multumesc mult pentru aprecieri.

Catalina L 1

20.09.2016, 16:04

bune si frumoase

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:11

ce rumene si bune sunt chiftelutele tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui si conopida pane