Chifle hamburgher

de cccris in Piine, 5 Feb 2010 | 5984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte - 1 cup
  • unt - 1 lingura
  • zahar - 2 linguri
  • sare - 1 lingurita
  • faina - 3 cup
  • drojdie - 1 1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle hamburgher:

Eu fac coca la masina de paine.

Dupa terminarea programului sau mai devreme daca ma grabesc se scoate coca, se  imparte in 9 bucati (eu o fac foaie si o impart cu cutitul),

Se fac bilute, se pun in tava la distanta unele de altele si se lasa la crescut sa isi dubleze volumul.

Pt paine impletita se imparte coca in 3 bucati, se fac 3 suluri destul de lungi si se impletesc ( ca parul ).

Se pun in tava la crescut. Eu intotdeauna pun pe tava foaie de copt ca sa scap de mizerie. Dupa ce au crescut destul se ung cu albus sau ou intreg batut si se presara mac, susan sau ce seminte vreti.

Se dau la cuptor la temperatura mare, 15-20 min. Urmariti si voi cind incep sa se rumeneasca putin ca depinde si de cuptor.

Gata!

TIPS-URI

1

eu las mereu coca la crescut in cuptor, la temperatura minima, cu usa putin deschisa.

2

1 cup apa = 200ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle hamburgher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (11)

cccris 1

18.03.2010, 23:01

Arata perfect. Ma bucur ca ti-a iesit. E usor, nu? Ai mei le termina imediat imediat cind avem. Nu-mi face pofta ca nu am timp de facut hamburgeri

Anastasia 1

18.03.2010, 23:15

pai tu prima i-mi facusi pofta, ce crezi ? ca m-am gandit 3 zile la ele ,dar nu apucam din timpul meu liber pe care nu-l aveam ca am cusut niste draperii la comanda pentru o pizzerie din Chisinau si mi-a luat ceva timp la cat metraj era acolo ... eram toata infasurata

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou, unt si lapte