Chifle moi, pufoase si foarte aromate cu gust intens de branza delicioasa....
Cernem faina in vasul de paine, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia, deasupra ei zaharul, pe margini asezam sarea si branza maruntita, de jur imprejur smantana.
Turnam cate putina apa calduta si framantam aluatul in jur de 10 minute.
Cu un cutit taiem in cruce aluatul si lasam sa creasca o ora la loc cald.
Dupa o ora aluatul si-a dublat volumul.
Luam aluatul si-l impartim in 9 bile mari.
Modelam in forma de chifle si le asezam pe tava de cuptor pe hartie pergament( pentru copt)
Le taiem putin deasupra in forma de cruce si le mai lasam 15 minute sa creasca pana incingem cuptorul la 200 grade.
Le presaram cu faina si le punem la cuptor pentru 20 de minute.
Cine doreste le presara cu chimen si presara faina deasupra, inainte sa le puna la copt