tot ana este vinovata, insa astea le-am facut pentru doru, dar am micsorat si aici cantitatile.
Umplutura
Pentru uns
Pregtim aluatul astfel:
Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente, uleiul la sfarsit. Framantam pana se formeaza o coca moale, nu trebuie sa se lipeasca de maini, in cazul in care se lipeste mai adaugam faina.
Lasam coca la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu un prosop si il punem langa o sursa de caldura ( ochiul de la aragaz ), pana creste.
Intre timp pregatim umplura: dam branza pe razatoare si o amestecam cu smantana.
Impartim coca in 2-3 mingiute, apoi intindem fiecare mingiuta bine cu mana, in mijloc punem o lingurita de branza si strangem marginile spre mijloc.
Le asezam in tava unsa cu ulei si le mai lasam la dospit inca 30 de minute, lasam distanta intre ele pentru ca mai cresc si la dospit si la copt, dupa care le ungem cu galbenus de ou si le coacem la foc mediu cca 30 de min.
Se servesc atat calde cat si reci, vreau sa spun ca le-am lasat pe masa si dupa o zi intreaga tot fragede si proaspete su ramas.