Un altfel de snitel tare gustos !
Aceasta reteta se prepara initial in cuptor si cu ceva rabdare in dotare, dar cu vasul Zepter m-am lipsit de acestea.
In mai putin de 20 de minute am avut cel mai gustos snitel mancat vreodata. Unde mai pun ca este si sanatos fara prajeala, si atat de fraged, carnea pastrandu-si toate proprietatile.
Am uitat de carnita imbibata in ulei :) Toate acestea datorita acestui vas minune !
Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.
Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana cand acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui.
Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.
Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras, peste carne.
Se pune capacul si se da jos de pe foc.
Dupa 10 min. este gata.