Cheesecake cu visine - reteta nr 100

de AnyCostescu in Prajituri, 25 Feb 2013 | 4330 vizualizari

 

Este prima oara cand fac cheese cake si rezultatul m-a dat pe spate:)
eu am pus dedesupt si o foaie de pandispan dar cand l-am taiat s-a faramitat....deci nuu va recomand sa faceti la fel :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g smantana
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g visine
  • 200 g zahar tos
  • 2pliculete zahar vanilat
  • 1 plic jumate de gelatina
  • frisca la tub pt ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine - reteta nr 100:

Pentru inceput punem visinele la scurs pe un servetel absorbant.

Smantana o batem cu zaharul tos si cel vanilat.

Branza o punem in blender si o mixam pana iese o pasta fina. Punem branza peste smantana si amestecam bine..

Gelatina o topim in 2 linguri de apa, iar apoi o punem peste compozitia rezultata mai sus.

Amestecam totul bine..Rasturnam compozita intr-o tava rotunda si dam la frigider peste noapte...

A doua zi rasturnam cheesecake-ul pe un platou si il ornam cu frisca si visine.

Pofta mare:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine - reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu visine