Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune

de rodicamaria in Prajituri, 12 Ian 2014 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g capsune
  • 250 g rubarba
  • 200 g zahar
  • 210 g biscuiti fin macinati
  • 450 g branza dulce
  • 110 g unt+1 lingurita pt uns tava
  • 60 g zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker
  • 2 oua
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune:

Blatul : biscuitii macinati se framanta bine cu untul topit si se aseaza in tava unsa cu unt. Se preseaza bine.

Branza se amesteca cu zaharul si ouale si se toarna peste blat.

Se da tava la cuptorul incins in prealabil pt.45 min sau pana se incheaga compozitia dar nu devine aurie.

Dulceata : eu am avut capsune si rubarba din congelator.Le-am pus intr-un vas antiaderent cu zaharul presarat peste ele si le-am lasat sa se dezghete putin(nu de tot) pana si-au lasat putina zeama si apoi am pus la fiert foc mic pana s-a evaporat apa si s-a inchegat dulceata.

Peste prajitura fierbinte am turnat dulceata(nu am folosit toata cantitatea , doar 1/2)in strat subtire si apoi am presarat cu generozitate fulgi de cocos si am mai dat la cuptor 15 min(pana s-au facut maronii fulgii de cocos pe margine).

Am lasat sa se raceasca bine.Este indicat sa stea peste noapte in frigider si apoi sa se portioneze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]