Blatul : biscuitii macinati se framanta bine cu untul topit si se aseaza in tava unsa cu unt. Se preseaza bine.
Branza se amesteca cu zaharul si ouale si se toarna peste blat.
Se da tava la cuptorul incins in prealabil pt.45 min sau pana se incheaga compozitia dar nu devine aurie.
Dulceata : eu am avut capsune si rubarba din congelator.Le-am pus intr-un vas antiaderent cu zaharul presarat peste ele si le-am lasat sa se dezghete putin(nu de tot) pana si-au lasat putina zeama si apoi am pus la fiert foc mic pana s-a evaporat apa si s-a inchegat dulceata.
Peste prajitura fierbinte am turnat dulceata(nu am folosit toata cantitatea , doar 1/2)in strat subtire si apoi am presarat cu generozitate fulgi de cocos si am mai dat la cuptor 15 min(pana s-au facut maronii fulgii de cocos pe margine).
Am lasat sa se raceasca bine.Este indicat sa stea peste noapte in frigider si apoi sa se portioneze.