După mult timp revin cu o reţetă nouă şi gustoasă. Este preluată din revista mea preferată GoodFood şi puţin modificată. Sper să vă placă!
Blat:
Cremă:
Se topeşte untul. Biscuiţii se transformă în pesmet cu ajutorul robotului de bucătărie. Se amestecă cu untul topit şi se tasează compoziţia obţinută pe fundul unei forme detaşabile cu diametrul de 23 cm tapetată cu hârtie de copt. Se dă vasul la frigider.
Pentru cremă se mixează brânza cu zahărul.
Frişca se bate spumă.
Gelatina se pune la înmuiat în 5 linguri de apă rece, apoi se încălzeşte uşor până la dizolvarea completă.
În crema de brânză se adaugă frişca bătută, gelatina şi ciocolata tocată mărunt. Se amestecă bine şi se toarnă este blatul de biscuiţi. Se dă din nou la rece ca să capete consistenţă.
Crema de ciocolată se înmoaie la bain-marie, apoi se toarnă peste crema consistentă.
Se ornează după preferinţă.
Poftă bună!