Cheesecake cu ciocolata

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2009 | 17996 vizualizari

 

O prajitura cu branza,fina si aromata

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 50 g nuca
  • 150 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri zahar
  • Crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 50 g ciocolata rasa
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.

Toate ingredientele pentru crema le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.

Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.

Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.

Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

Miha 1

22.01.2010, 11:49

Daca as avea branza as face si eu.

Oana 1

25.01.2010, 23:29

Azi am reusit sa-l fac , aveam branzica luata, dar intre timp am avut pofta de tortuletul de biscuiti Ce sa mai zic, iese mai bun de fiecare data Nemaipomenit!

Miha 1

25.01.2010, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac