Cheesecake "Bounty"

de cristinne in Torturi, 12 Ian 2012 | 4985 vizualizari

 

Pt pasionatii de cocos: cu dedicatie!!

Pozele sunt extrem de naspa...ca am dus tortul la tara la bunica-mea si nu am prea putut sa ii fac poze acolo...insa revin data viitoare cu alta reteta si cu poze mai bune,pt ca am de gand sa il refac!!!!!!!

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • biscuiti petit beurre 140 gr;
  • unt - 100 gr;

Pt umplutura:

  • crema branza: 500 gr;
  • zahar vanilat: 1 plic;
  • zahar farin: 6 linguri;
  • cocos fulgi : 75 gr;
  • frisca lichida: 200 ml;
  • ciocolata dark: 2 buc (200gr)
  • lapte: cateva linguri pt diluat ciocolata

Pt decor:

  • pt decor eu am flosit pt prima data o nuca de cocos: am razuit-o proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake "Bounty":

Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde. Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant. Se auresc usor marginile formei, (asa ne dam seama ca e gata) si il scoatem si il lasam la racit.

Batem frisca lichida pana devine tare (cu un plic de intaritor daca e necesar). Batem crema de branza cu zaharul pana acesta se topeste si adaugam zaharul vanilat si frisca batuta. La final incorporam si fulgii de cocos. Topim ciocolata impreuna cu cateva linguri de lapte. Se pune o parte crema de branza, apoi o parte ciocolata topita, apoi iar o parte  acest amestec, apoi iar ciocolata la final, peste blatul de biscuiti racit si se da la frigider pana se intareste nitel. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu fulgi de cocos proaspeti razuiti de la o nuca de cocos.

Este extrem de bun pt cei ce iubesc nuca de cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake "Bounty"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu portocale