Pornind de la cheesecake-urile Mihai,am" realizat" si eu un desert devorat de mine si fii-miu:)))
blatul
Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.
Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana
umplutura
Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.
Omogenizam si turnam amestecul peste blat.
Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.
Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.
O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.
glazura
Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.
Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)
Pofta buna!