Cheescake

de JulyCris in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 4591 vizualizari

 

N-am cuvinte! Pt cine adora branza dulce,e minunat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 gr biscuiti Petite Beure
  • 1 pachet unt
  • Crema
  • 600 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 100 ml frisca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake:

Am vazut reteta aici.Mi-am zis,gata,"o fur." Si asa am facut. Fie-mea,dupa ce a mancat a zis.."E geniala! Intra la favorite!"

Blat

Biscuitii ii maruntim la robot.Peste ei adaugam untul topit.Amestecam si punem compozitia formata intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Aplatizam putin.Punem biscuiti inclusiv pe peretii tavii.Bagam la frigider pana ne ocupam de crema.

Crema

Branza de vaci o mixam cu zaharul.Adaugam smantana si mixam bine. Punem ouale unul cate unul,amestecand cu o lingura,iar la final adaugam frisca batuta si esenta de vanilie si continuam amestecarea pana la omogenizarea totala.Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptorul preincalzit pt o ra la foc mic.Se lasa la racit,se orneaza dupa preferinte si se baga la frigider. 

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

laura_n 1

23.03.2014, 11:46

grozav! poti folosi chiar mai putin unt pt blat, iesi mai avantajos )

JulyCris 1

23.03.2014, 14:58

Laura,sa stii ca mie mi s-a parut putin 1 pachet de unt. Nu s-au acoperit biscuitii. Au ramas destul de faramiciosi. Bine,nici n-am mai facut vreodata(decat unul la rece care a fost esec total ) si am crezut ca asa trebuie sa fie.Am mers exact pe reteta. Oricum,data viitoare tot cu un pachet fac.

MIUTA 1

28.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheescake spumos, fara foc