Checul Godina

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Feb 2016 | 8030 vizualizari

 

Un chec din albusuri cu mac si merisoare

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri de ou
  • 1 pahar de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 pahar de green sugar
  • 3 linguri de mac
  • esenta de vanilie,lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1-2 linguri merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Checul Godina:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute.

Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie.

Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele.

Intr-o tava de chec pune hartie de copt,turnam compozitia si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Checul Godina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)