Acest desert poti sa il gatesti atunci cand vrei sa faci
un desert care sa coste mai putin si sa fie rapid. Este
super simplu, trebuie doar sa amesteci ingredientele
si sa le pui in cuptor. Pe langa gustul bun pe care il are
checul, poti sa il faci sa arate si foarte bine daca
folosesti o tava de torturi.
Se curata si se taie merele bucatele. Se pune intr-un vas mare faina cu zaharul, sare, vanilie, scortisoara si se amesteca. Praful de copt se pune intr-o lingura peste care se stoarce, putina lamaie, dupa care turnati-o in compozitie. Adaugati uleiul sau sucul de mere si ouale batute, merele si nuca daca o veti folosi si amestecati cu olingura de lemn. Dupa care, turnati compozitia intr-o tava de chec de orice forma doriti care sa aiba diametrul aproximativ 9x13 cm. Si intoduceti in cuptorul incalzit la 180 C. Se lasa la copt 40 min. Se lasa la racit. Se serveste simpla, sau cu frisca, budinca de vanilie.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html