cum ieri am primit premiile de la prajituria. ro, constand intr-un set compus dintr-un sort si 2 manusi de bucatarie si o forma de copt, asadar am facut repejor acest chec simplu si rapid., trebuia sa incerc noua forma de copt :D imi plac tarre mult sortul si manusile :)
Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
Ungem forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, apoi turnam compozitia in ea, oprind 2 linguri pentru a o amesteca cu cacaoa si o vom pune deasupra, iar cu o furculita imprastiem prin miscari circulare prin toata tava.
Deasupra vom pune stafidele si alunele, iar cu o lingura presam usor sa intre si in interior si dam la cuptor app. 20 de minute la foc mic. Dupa ce s-a copt o scoatem din cuptor si o lasam sa se racoreasca,dupa care o scoatem din forma si presaram zahar pudra deasupra.