Chec negru

de laura2002 in Prajituri, 17 Iul 2013 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Glazură
  • 1 pachet margarină simplă
  • rom (dacă margarina este simplă se adaugă o esență de rom mică)
  • 2 căni de zahăr
  • 1/2 cană lapte rece
  • 2-3 linguri cacao
  • Blat
  • 4 ouă
  • 1 si 1/2 cană făină
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec negru:

Laptele, margarina, zahărul si cacaoa se pun pe foc și se lasă să fiarbă. Din compoziția aceasta se opresc 2 polonice pentru a glazura checul.

Albușurile se bat spuma. Se adauga gălbenușurile bătute, făina în ploaie și praful de copt. Se amestecă cu o spatulă de sus în jos.

Compoziția se pune intr-o tavă tapetată cu hîrtie de copt. Se coace cam 20-30 minute, in funcție de cuptor.

Cînd este gata se scoate din formă și se glazurează cu compoziția de cacao oprită.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec negru" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca