este pt soti de luat la birou...astfel scapam si de pus sandwichuri (eu cel putin)
3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei + 1 ceasca lapte apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se imparte compozitia in 2, in jumatate se amesteca vaniliile in cealalta jumatate cacaoua.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitiile una peste alta, si se da la cca 170 grade cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.
Se scoate se lasa sa se raceasca.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi, se unge cu o pensula pe checul racit , se stropeste cu nuca de cocos.
Cand e rece se taie felii.
Se pastreaza acoperit cu stergar de bucatarie intr-un dulap de bucatarie cu vitrina(inchis).-eu le pastrez in vitrina de la bucatarie.