Probabil o sa va intrebati, ce gust poate sa aiba checul de post, va pot spune ca este foarte foarte bun, pufos, cremos, delicos intr-un cuvant.Multumesc Miha pentru reteta.
Se amesteca apa minerala cu zaharul, faina, uleiul si praful de copt pana se omogenizeaza compozitia.
Se imparte compozitia in 2 parti egale.
Se pune cacao, pudra de vanilie si gem intr-una din compozitii, iar in cealalta nuca de cocos.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna compozitia alba, iar peste ea cea cu cacao si cu ajutorul unei furculite se imprastie compozitia de cacao cu miscari circulare prin toata tava.
Se da tava la cuptorul preincalzit cca 40- 45 de minute.
Timpul de coacere poate fi diferit in functie de fiecare cuptor in parte, astfel se va face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.