Chec cu ton si sos pesto

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 3946 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de ton mari
  • 3linguri sos pesto din comert
  • 100gcascaval
  • 3oua
  • 100g faina
  • 1praf de copt
  • 1lingura coniac(optional)
  • 50ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ton si sos pesto:

Intr-un castron,amestec faina,praful de copt stins,ouale,cascavalul ras,tonul scurs si maruntit sosul pesto apoi se incorporeaza cate putin lapte iar la urma coniacul;

intr-o tava de chec,cu hartie de copt rastorn compozitia si dau la cuptor 30-45min,facand testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

se serveste rece

2

cu orice fel de salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ton si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
SUFLEU CU BROCCOLI