Se inclazeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
Se tapeteaza o tava pentru cozonac/chec cu hartie de copt si se unge cu putin ulei de cocos.
Se toaca rubarba in bucati mici.
Se amesteca faina cu sare si praful de copt.
Se amesteca laptele de cocos cu ouale, folosind un tel.
Cu ajutorul unui mixer, se amesteca ulei de cocos cu zaharul, 2-3 minute. Se adauga 1/2 din amestecul de faina si se amesteca la viteza mica. Se adauga apoi mixul de lapte de cocos, se amesteca usor si se adauga restul de faina. Se amesteca pana la omogenizare. Se adauga rubarba si fulgii de cocos si se amesteca usor cu o spatula pana la incorporarea completa.
Se toarna compozitia in tava pregatita anterior si se coace, acoperit cu folie din aluminiu, 30 de minute, se indeparteaza folia si se mai coace 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racit 10 minute, in tava, apoi se indeparteaza si se lasa la racit complet. pe un gratar din metal.