Parfe de capsuni

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 7318 vizualizari

 

L-am realizat din ramasitele de frisca de la semlor

 

INGREDIENTE

  • frisca lichida
  • gem de capsuni
  • ness, cacao,
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de capsuni:

Se bate frisca lichida. Se iau cateva linguri din ea si se amesteca cu ness, cacao si zahar pudra. Frisca alba se amesteca cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am turnat 3/4 din frisca cu capsuni, peste ea am asezat pe mijloc frisca cu ness si cacao, pe laterale gem de capsuni, iar peste, restul de frisca cu capsuni. Am dat la congelator. Dupa ce este inghetata, se scoate cu hartia de copt din caserola si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta