Ca la bucatarasi acasa.
Va suparati, nu va suparati va mai aduc si eu un chec foarte bun inspirat de la Timea. Un deliciu total, multumesc Timea.
Mixam spuma ouale cu zaharul, pana acesta se topeste si ouale devin spumoase.
Adaugam uleiul mixand in continuare, apoi coaja si sucul de portocala. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor si la final, chipsurile de ciocolata.
Punem compozitia in tava sau, in cazul meu, intr-o forma de silicon si introducem in cuptorul incins pentru 45-50 de minute.
Scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca, apoi scoatem checul din tava.
Dupa ce s-a racit, il imbracam cu fineti, decoram cu ornamente de ciocolata si coaja rasa de portocala.
Noi nu am rezistat sa se raceasca si l-am imbracat cu fineti cat inca era cald si l-am si taiat imediat. Un deliciu.