Chec cu portocala si ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 24 Ian 2017 | 5101 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa.
Va suparati, nu va suparati va mai aduc si eu un chec foarte bun inspirat de la Timea. Un deliciu total, multumesc Timea.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 ml ulei
  • coaja rasa de la 2 portocale mici
  • 8 linguri suc de portocala (zeama de la 2 portocale mici)
  • 80 g chipsuri de ciocolata
  • 300 g fineti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocala si ciocolata:

Mixam spuma ouale cu zaharul, pana acesta se topeste si ouale devin spumoase.

Adaugam uleiul mixand in continuare, apoi coaja si sucul de portocala. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor si la final, chipsurile de ciocolata.

Punem compozitia in tava sau, in cazul meu, intr-o forma de silicon si introducem in cuptorul incins pentru 45-50 de minute.

Scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca, apoi scoatem checul din tava.

Dupa ce s-a racit, il imbracam cu fineti, decoram cu ornamente de ciocolata si coaja rasa de portocala.

Noi nu am rezistat sa se raceasca si l-am imbracat cu fineti cat inca era cald si l-am si taiat imediat. Un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocala si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate