Chec cu nuca si menta

de ianculubita in Mancaruri de post, 22 Mar 2013 | 4337 vizualizari

 

Este o reteta de post,pentru cine doreste.

 

INGREDIENTE

  • 12linguri ulei
  • 14linguri zahar
  • 14linguri apa
  • 12linguri faina
  • 1plic praf de copt
  • 1cana nuca macinata
  • 1lingura pudra de menta
  • esenta de menta
  • cristale de menta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si menta:

Intr-un castron amestecam bine cu telul apa,zahar,ulei,si nuca;

incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si 1/2lingurita de sare,amestecand cu mixerul;

punem 1/2din compozitie in forma unsa si tapetata cu faina,iar in restul adaugam pudra de menta,esenta si 3cristale dizolvate in 2linguri cu apa si amestecam bine;

rasturnam peste compozitia alba iar cu o furculita facem un aspect marmorat;

lasam la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar

TIPS-URI

1

pentru cine nu are menta,poate folosi cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (8)

Lau 1

22.03.2013, 20:02

Rocsi 1

22.03.2013, 22:48

MMm iau o feliuta!

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 18:04

ce fain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cartofi si orez