Chec cu iaurt si scortisoara

de Corinuta in Prajituri, 24 Noi 2010 | 9245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • 40 g unt
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si scortisoara:

Se bat ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga iaurtul si untul moale si se amesteca bine. Ingredientele uscate se amesteca separat intr-un bol, apoi se adauga incet la cele umede si se incorporeaza usor sa ramana compozitia cat mai aerata. 

Fulgii de ciocolata se pun ultimii. Se toarna aluatul intr-o tava de chec unsa cu unt/ulei si pudrata cu faina si se coace 40-50 de minute la foc potrivit.

Dupa ce s-a racit se poate pudra cu zahar, dar merge si mai bine cu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe