Chec bicolor

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2016 | 3396 vizualizari

 

Un dulce rapid, preferat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină (folositi paharul de iaurt)
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau alta crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă bine.

Se imparte preparatul obtinut în 2.

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de  ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele  2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill. Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor